Δίχως τον Γουίλιαν Αράο θα παραταχθεί σήμερα το βράδυ στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός, στον αγώνα ρεβάνς του 1-1, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Ρουί Βιτόρια τον άφησε εκτός αποστολής.

Υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα προσαρμογής στη νέα του ομάδα και δείχνει έτοιμος “να μπει στα βαθιά” με το καλημέρα. 

Ο διεθνής μεσοαμυντικός τα πηγαίνει πολύ στις προπονήσεις, έχει εγκλιματιστεί πλήρως στο νέο περιβάλλον που συνάντησε και λογικά θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Η πιθανότερη  ενδεκάδα των πράσινων στο φαληρικό ντέρμπι, αναμένεται να έχει την ακόλουθη μορφή. 

Ντραγκόφσκι κάτω από τα γκολπόστ, Βαγιαννίδης στο δεξί άκρο της άμυνας και Μλαντένοβιτς στο αριστερό.

Στόπερ θα παίξουν οι Ίγκανσον και Πάλμερ Μπράουν

Για την μεσαία γραμμή προβάδισμα έχουν οι Σιώπης, Τζούριτσιτς, Ουναί και στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Τετέ, (δεξιά), Πελίστρι (αριστερά) και Ιωαννίδης στην κορυφή.

Από το σημερινό ντέρμπι αιωνίων απουσιάζει επίσης και ο τραυματίας Γεντβάι.