Ο Ολυμπιακός ξεκινά σήμερα την προσπάθειά του στο Final – 8 και έχει ως στόχο το τέταρτο σερί τρόπαιο, σε ισάριθμες χρονιές στο Ηράκλειο. Αναλυτικά τι είπε σχετικά στο κανάλι του συλλόγου, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:
Για το σύνθημα «Θρύλε η Κρήτη το δεύτερό σου, σπίτι», των φίλων του Ολυμπιακού: «Η αλήθεια είναι ότι τα έχουμε πάει πολύ καλά κάθε φορά που παίζουμε σε αυτό το γήπεδο. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το σέρι και να καταφέρουμε και φέτος να πάρουμε το τρόπαιο».
Για την συμπλήρωση 50 χρόνων Κυπέλλου Ελλάδος και των 100 χρόνων του συλλόγου: «Συνήθως δε μ’ αρέσει να το βλέπω με αυτό τον τρόπο, όμως θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο αυτή την στιγμή, έχουμε δουλέψει αρκετά καλά και είμαστε έτοιμοι».
Για το αν υπάρχουν σκέψεις υποτίμησης του θεσμού του Κυπέλλου: «Ο καθένας έχει τη γνώμη και την άποψή του. Προσωπικά θεωρώ ότι κάθε τίτλος είναι σημαντικός και σίγουρα πρωτάθλημα κι Ευρωλίγκα είναι πιο σημαντικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μειώνεται με τον οποιονδήποτε τρόπο ο θεσμός του Κυπέλλου».