Ανακοίνωση έβγαλε ο Άρης για τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι όσοι θέλουν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Δημoτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» (16/02, 15:00) θα πρέπει να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.ticketmaster.gr/levadiakosfc-ww/showProductList.html
Η τιμή του εισιτηρίου στη θύρα 4, που είναι για τους φιλοξενούμενους, είναι 30 ευρώ και η επαλήθευσή του θα γίνει μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet.
Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να έχουν επαληθεύσει το εισιτήριό τους στην εφαρμογή πριν την έλευσή τους στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό ταυτοποίησης, όπως Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, προκειμένου να διευκολύνουν τη διαδικασία στον οποιοδήποτε έλεγχο και να έχουν πρόσβαση στο Δημoτικό Στάδιο Λιβαδειάς”.