Ο Ουμάρ Νιάς υπογράμμισε πως δε μετανιώνει για τη μετεγγραφή του στην Έβερτον, παρά τις δυσκολίες που πέρασε στα «ζαχαρωτά».

Ο Ουμάρ Νιάς υπογράμμισε πως δε μετανιώνει για τη μετεγγραφή του στην Έβερτον, παρά τις δυσκολίες που πέρασε στα «ζαχαρωτά». Ο νυν επιθετικός της Χαλ τόνισε πως σημαντικό ρόλο για τον παραγκωνισμό του και τελικά για τη φυγή του από την ομάδα του Λίβερπουλ έπαιξε η απομάκρυνση από την τεχνική ηγεσία του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. 

Αρχικά, ο Νιάς δήλωσε: «Αν γυρνούσα το ρολόι πίσω, θα το ξαναέκανα. Απλά δεν πέτυχε η συνεργασία μου με την Έβερτον. Μερικές φορές συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Ένας προπονητής με έφερε εδώ και μετά από λίγο καιρό απολύθηκε από τον σύλλογο. Για μένα, ανήκει στο παρελθόν αυτό το συμβάν και τώρα θέλω να δείξω στη Χαλ τι πραγματικά μπορώ να πετύχω».

Στη συνέχεια, ο Σενεγαλέζος παίκτης συμπλήρωσε: «Δεν είμαι θυμωμένος για την Έβερτον. Ο προπονητής έκανε τις επιλογές του και τώρα πρέπει να του δείξω πως ό,τι πιστεύει για μένα, δεν είναι αυτό που αντιπροσωπεύει τον πραγματικό Ουμάρ».