Προκρίσεις για Γκινκάμπ και Μονακό

Την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του γαλλικού Κυπέλλου εξασφάλισαν Γκινκάμπ και Μονακό με τις νίκες τους απέναντι σε Ιζέρ και Ρεν στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του γαλλικού Κυπέλλου εξασφάλισαν Γκινκάμπ και Μονακό με τις νίκες τους απέναντι σε Ιζέρ και Ρεν στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της αντιπάλου της, ομάδα τέταρτης κατηγορίας, επικρατώντας στην παράταση. Στην κανονική διάρκεια το σκορ ήταν 1-1: Προηγήθηκε η Ιζέρ με τον Ελ-Χαϊρί στο 62΄, ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε ο Μαντάν στο 93΄.

Ο ίδιος παίκτης στο 97΄ της παράτασης έδωσε το προβάδισμα στην Γκινγκάμπ, η οποία διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 100ό λεπτό. Στο «Λουί Ντε» η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ σκόραρε μετά από 342 αγωνιστικά λεπτά, σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που τη βοήθησε να κερδίσει την πρόκριση κόντρα στη Ρεν.

Ο Τουρέ άνοιξε το σκορ στο 9΄, με τον Ουάλας στο 11΄ να δίνει αβαντάζ δύο τερμάτων στους Μονεγάσκους. Ο Ενρίκε στο 34΄ μείωσε για το σύλλογο της Βρετάνης, με τη Μονακό να σκοράρει με τον Μαρσιάλ στο 67΄, με πέναλτι, το 3-1. Έτσι πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.