Πολλά νεύρα, κανένα γκολ (video)

Στο Μόναχο θα λύσουν τις διαφορές τους Μπάγερν και Σαχτιόρ, καθώς το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων έληξε χωρίς νικητή και γκολ. Οι Γερμανοί από το 65' έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσάμπι Αλόνσο.

Στο Μόναχο θα λύσουν τις διαφορές τους Μπάγερν και Σαχτιόρ, καθώς το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων έληξε χωρίς νικητή και γκολ. Οι Γερμανοί από το 65′ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσάμπι Αλόνσο. Ο Μαγιέχο χαρίστηκε αρκετές φορές στους παίκτες του Λουτσέσκου, ο οποίος θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε κάποιος ποδοσφαιριστής από την ομάδα του 

Η κατοχή δε δίνει νίκες, όπως και η παθητική επίθεση δε δίνει τρίποντα. Η Μπάγερν κυκλοφορούσα ωραία την μπάλα και βρισκόταν συνεχώς κοντά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά μέχρι εκεί. Οι Γερμανοί είχαν τρεις καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, ωστόσο αρχικά ο Σβαϊνστάιγκερ και στη συνέχεια ο Μίλερ δεν κατάφεραν να βρουν… στόχο. Στην αντίπερα όχθη οι γηπεδούχοι ήταν εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά και το μόνο που κατάφεραν ήταν να εκνευρίσουν τους παίκτες του Γκουαρδιόλα, οι οποίοι είδαν τον Μαγιέχο να τους δείχνει την κίτρινη κάρτα. 

Τα νεύρα και ο εκνευρισμός συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα στο 65′ ο Τσάμπι Αλόνσο να… γιορτάσει με τις 100 συμμετοχές του στο Τσάμπιονς Λιγκ με κόκκινη κάρτα. Και με αριθμητικό μειονέκτημα η Μπάγερν συνέχισε να έχει ανούσια κατοχή και να κρατά τους Ουκρανούς μακριά από την περιοχή του Νόιερ. Χωρίς φάσεις πέρασαν τα υπόλοιπα λεπτά και το 0-0 άφησε περισσότερο ικανοποιημένους τους γηπεδούχους.  

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σαχτάρ Ντονέτσκ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Πιατόφ, Κούτσερ, Σέβτσουκ, Σρνα, Ρακίτσκι, Φρεντ, Φερνάντο, Ντάγκλας Κόστα (78΄ Μάρλος), Άλεξ Τεξέιρα, Λουίζ Αντριάνο (89΄ Γκλάντκι), Τάισον (84΄ Γουέλινγκτον Νεμ)
 
Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρντιόλα):
Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Ριμπερί, Γκέτσε (75΄ Λεβαντόφσκι), Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν, Μίλερ (70΄ Μπανστούμπερ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.