Λουτσέσκου: «Μια ακόμα ευκαιρία»

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου υπογράμμισε πως η Σαχτάρ θα έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, μέσα στο Μόναχο.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου υπογράμμισε πως η Σαχτάρ θα έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, μέσα στο Μόναχο. Ο Ρουμάνος τεχνικός της ουκρανικής ομάδας αναφέρθηκε στο χρονικό διάστημα, στο οποίο έμειναν οι παίκτες του, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και εμφανίστηκε αισιόδοξος, πως η Σαχτάρ θα είναι πιο έτοιμη στη ρεβάνς με τους Βαυαρούς.


Αρχικά, ο Λουτσέσκου τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος και από την εμφάνισή μας και από το αποτέλεσμα. Είχαμε το τελευταίο μας ανταγωνιστικό ματς δυόμιση μήνες πριν και σήμερα εμφανιστήκαμε σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε ακόμη μία ευκαιρία».


Στη συνέχεια, ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ακόμη και όταν ο Τσάμπι Αλόνσο αποβλήθηκε. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και κάναμε αρκετά λάθη. Είμαστε μακριά από την καλύτερή μας κατάσταση φυσικά. Αυτό είναι ένα πρόβλημα για εμάς, αλλά έχουμε χρόνο να το διορθώσουμε».


Τέλος, ο τεχνικός της Σαχτάρ υπογράμμισε: «Η Μπάγερν παίζει το δικό της στιλ ποδοσφαίρου και είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να περιορίσουμε τους επιθετικούς της. Ήταν το πρώτο μας ανταγωνιστικό ματς φέτος. Η Μπάγερν έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και εμείς πολλούς νέους. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και είναι εντυπωσιακό το ότι οι παίκτες μας κατάφεραν να σταθούν απέναντι σε τόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.