Ο Ματέους Λέιτε Νασιμέντο δηλώνει πως η Ντνίπρο είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο Ματέους Λέιτε Νασιμέντο δηλώνει πως η Ντνίπρο είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.


Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, μιλώντας στην ουκρανική «Sport Express», τονίζει πως ξέρει καλά το παιχνίδι του τεχνικού των «ερυθρόλευκων» Βίτορ Περέιρα (ο 32χρονος είχε αγωνιστεί στην Πορτογαλία με τη Μπράγκα), αλλά χαρακτηρίζει μειονέκτημα το γεγονός ότι το πρώτο ματς είναι στο Κίεβο και όχι στο Ντνιπροπετρόφσκ. Αναλυτικά τα όσα είπε για τους «ερυθρόλευκους»:


Για το αν είναι έτοιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε κάνει καλή πορεία και θέλουμε να πάμε πιο μακριά. Πήραμε ρυθμό από τα φιλικά. Φυσικά ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστικό ρυθμό, παίζει στο πρωτάθλημα και από αυτή την άποψη θα είναι δυσκολότερο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι 100% ψυχολογικά και σωματικά για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».


Για το τι φοβάται από τον Ολυμπιακό: «Ξέρουμε πως τους αρέσει να έχουν τη μπάλα και να μην τρέχουν στην αντεπίθεση. Έχουν νέο προπονητή, τον Πορτογάλο Βίτορ Περέιρα. Τον ξέρω πολύ καλά. Του αρέσει το τεχνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει γρήγορους παίκτες, αλλά ξέρουμε γι’ αυτούς και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».


Για το αν παίζει ρόλο που το πρώτο ματς γίνεται στο Κίεβο: «Όταν συζητάω με φίλους μου τους λέω πως θα παίξουμε δύο ματς εκτός έδρας. Άλλο να βγαίνεις στο γήπεδο μπροστά στους οπαδούς μας στο Ντνιπροπετρόφσκ, που μπορούν να φοβίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο και άλλο να παίζεις σχεδόν σε άδειο γήπεδο. Είναι σαν να παίζουμε σε ουδέτερη έδρα».


Για το αν έχουν αυτοπεποίθηση εν’ όψει του ματς: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας και είμαστε έτοιμοι για τα ματς. Είμαστε πεπεισμένοι πως θα πετύχουμε».


Για την ατμόσφαιρα που περιμένει στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης: «Σίγουρα υπάρχει πιθανότητα η έδρα να παίξει αποφασιστικό ρόλο, αλλά μπορεί και όχι. Θυμάμαι όταν έπαιζα στη Μπράγκα, αντιμετωπίζαμε τη Σέλτικ στη Σκωτία. Φοβόμασταν το γήπεδο των αντιπάλων, που σε κάνει να τρέμεις. Αλλά όταν ανοίξαμε το σκορ, οι κερκίδες σίγησαν. Οπότε μπορεί να είναι θετικός παράγοντας ή και αρνητικός».