Ο Σλάβεν Μπίλιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντρέ Αγιού, θέλοντας να δείξει την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του παίκτη στον αγώνα της Γουέστ Χαμ με τη Σουόνσι.

Ο Σλάβεν Μπίλιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντρέ Αγιού, θέλοντας να δείξει την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του παίκτη στον αγώνα της Γουέστ Χαμ με τη Σουόνσι. Τα «σφυριά» νίκησαν 4-1, με τον Κροάτη τεχνικό να εμφανίζεται απόλυτα ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του.

Αρχικά, ο Μπίλιτς τόνισε: «Ήταν κρίμα που δεχθήκαμε γκολ, καθώς θα ήταν ένα θετικό γεγονός το να κρατούσαμε ανέπαφη την εστία μας για τρίτο σερί αγώνα. Η εμφάνιση μας πάντως ήταν πάρα πολύ καλή σήμερα. Aμυνθήκαμε μαζί και με ενέργεια, διατηρώντας κοντά τις θέσεις και τις γραμμές μας. Πριν ακόμα σκοράρουμε, φαινόταν πως θα τους «χτυπούσαμε». Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τους ποδοσφαιριστές μου».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Αγιού: «Ήρθε έχοντας μια μεγάλη τιμή πάνω του και τραυματίστηκε στο πρώτο ματς του οπότε τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για εκείνον. Τώρα επανέρχεται, δεν είναι ακόμα σε απόλυτη ετοιμότητα, αλλά το γκολ θα τον βοηθήσει. Προσπαθεί σκληρά και είναι ένας απίστευτος επαγγελματίας».