Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου εν' όψει του αγώνα με τη Ντνίπρο πως ο Ολυμπιακός πιστεύει στη νίκη - ανατροπή.

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου εν’ όψει του αγώνα με τη Ντνίπρο πως ο Ολυμπιακός πιστεύει στη νίκη – ανατροπή.


Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν 2-0 το πρώτο ματς για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ στην Ουκρανία και καλούνται να ανατρέψουν τα δεδομένα στην αυριανή ρεβάνς. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Αργεντινού:

Τι θα πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του σε σχέση με αυτά που έδειξε στο Κίεβο για να περάσει στην επόμενη φάση;


«Πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας, είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να κάνουμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που κάναμε στο Κίεβο. Έχουμε δουλέψει πολύ τα λάθη που έγιναν στο Κίεβο και ελπίζουμε αύριο να μην τα επαναλάβουμε, γιατί γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ καθοριστικό σημείο και τα λάθη θα τα πληρώσουμε ακριβά».


Το πιστεύετε εσείς, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ότι μπορείτε να ανατρέψετε τέτοιο σκορ; Ο Ολυμπιακός ποτέ στην ιστορία του δεν έχει ανατρέψει τέτοιο αποτέλεσμα.


«Κατ’ αρχήν πιο πολύ απ’ όσο νομίζετε ξέρουμε ότι είναι υποχρέωσή μας. Έχουμε ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο δεν τα πηγαίνουμε καλά. Και ξέρουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε ητν κατάσταση, γιατί γνωρίζουμε τη στιγμή που βρισκόμαστε και επειδή ξέρουμε ότι έχουμε μία ομάδα που αξίζει να περάσουμε. Αξίζει περισσότερα».


Όταν μία ομάδα δεν έχει καλά αποτελέσματα, καλείται ένας ηγέτης να σηκώσει την ομάδα στην πλάτη του. Είσαι ο ηγέτης της ομάδας. Πώς νιώθεις;


«Εγώ νιώθω πολύ καλά, είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, για να προσφέρω μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Από εκεί και πέρα, περισσότερο από τον κάθε παίκτη προσωπικά ή από τις μονάδες, αυτό που πρέπει να επικρατήσει είναι η ομάδα. Μακάρι ο ηγέτης και ο αρχηγός να είναι η ίδια ομάδα».


Αντέχετε αυτό το πρόγραμμα που έχετε με τα συνεχόμενα παιχνίδια;


«Είμαστε επαγγελματίες, γνωρίζουμε τις δυσκολίες και είμαστε προετοιμασμένοι να το αντιμετωπίσουμε. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν για να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόγραμμα».


Έχεις κατακτήσει το 2008 το UEFA Europa League με την Ζενίτ. Θυμάσαι ένα ματς που τα πράγματα δεν ήταν εύκολα τότε και επίσης μία μεγάλη ανατροπή στην καριέρα σου όπου ήσουν πρωταγωνιστής;


«Στην καριέρα μου σίγουρα θα έχω ζήσει κάποιο άσχημο αποτέλεσμα που έπρεπε να το ανατρέψω. Σε εκείνο το Κύπελλο, όχι. Θυμάμαι ότι είχαμε όμως να αντιμετωπίσουμε μεγάλα παιχνίδια όπως την Μπάγερν που την κερδίσαμε. Μακάρι αυτή να είναι μία νέα ευκαιρία για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».


Όλη η άσχημη κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Λεωφόρο σας έχει επηρεάσει ή είναι μία διαφορετική μέρα για τον Ολυμπιακό και τα έχετε αφήσει πίσω;


«Όχι. Δεν μας έχουν επηρεάσει γιατί δεν ήταν το μοναδικό δύσκολο παιχνίδι που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε. Είμαστε ποδοσφαιριστές και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα δεν μας έχουν επηρεάσει».