Ένα...ενδυματολογικό παρασκήνιο με πρωταγωνιστή τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς από το πρόσφατο παιχνίδι της Γουέστ Χαμ με την Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ αποκάλυψε η αντιπρόεδρος των «σφυριών» Κάρεν Μπρέιντι.

Ένα…ενδυματολογικό παρασκήνιο με πρωταγωνιστή τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς από το πρόσφατο παιχνίδι της Γουέστ Χαμ με την Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ αποκάλυψε η αντιπρόεδρος των «σφυριών» Κάρεν Μπρέιντι.


Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι είναι γνωστός στην Αγγλία για το γεγονός ότι αντιπαθεί να ντύνεται επίσημα και συνήθως προτιμά να φορά τζιν, αποφεύγοντας τα κοστούμια.


Έχοντας αφιχθεί στο Λονδίνο λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, μετέβη κατ’ ευθείας στο «Μπόλεϊν Γκράουντ» ντυμένος με τα αγαπημένα του τζιν και προτίμησε να καθίσει στο …κρύο των εξεδρών, αντί να παρακολουθήσει το ματς από τη ζεστασιά της αίθουσας του διοικητικού συμβουλίου της Γουέστ Χαμ. Ο λόγος; Ο Ρώσος δεν ήθελε να …φάει «πόρτα» από την είσοδο λόγω έλλειψης επίσημου ενδύματος!


«Ήρθε στο γήπεδο και καθόταν στο κρύο γιατί δεν ήθελε να μπει στο διοικητικό συμβούλιο, επειδή η πτήση του μόλις είχε φτάσει και φορούσε τζιν, κάτι που είναι ενάντια στους κανόνες», είπε η Μπρέιντι, που τελικά …έδωσε τη λύση στο πρόβλημα:


«Είπα σε έναν από τους ανθρώπους της ασφάλειάς του πως εγώ μπαίνω συχνά στην αίθουσα χωρίς επίσημο ένδυμα και έτσι ο Αμπράμοβιτς ήρθε μαζί μας».