Οι Γερμανοί δεν σταματούν… (video)

Η αποβολή του Κούτσερ στο 3ο μόλις λεπτό, καθόρισε αδιαπραγμάτευτα τη μοίρα του ματς ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τους Βαυαρούς να μη δείχνουν οίκτο και να σταματούν στο 7-0, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η αποβολή του Κούτσερ στο 3ο μόλις λεπτό, καθόρισε αδιαπραγμάτευτα τη μοίρα του ματς ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τους Βαυαρούς να μη δείχνουν οίκτο και να σταματούν στο 7-0, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.


Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάζοντας μάλιστα πολυφωνία στο σκοράρισμα, αφού πέραν του Μίλερ που πέτυχε δύο τέρματα, σκόραραν ακόμα οι Μπόατενγκ, Ριμπερί, Μπάντστουμπερ, Λεβαντόφσκι και Γκέτσε.


Η εικόνα του ματς ήταν σαφώς άχαρη με τους Ουκρανούς να χάνουν γρήγορα όποιες ελπίδες τους έδινε το 0-0 του πρώτου αγώνα, παρακολουθώντας απλώς το passing game των γηπεδούχων, που δεν πάτησαν ποτέ «φρένο».


Το ματς


Η φάση που έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι και την πρόκριση, διαδραματίστηκε στο 3ο λεπτό, με τον Κούτσερ να ανατρέπει εντός περιοχής των Γκέτσε, τον Ουκρανό να αποχωρεί από το παιχνίδι και τον Μίλερ να ευστοχεί από τη λευκή βούλα για το βαυαρικό προβάδισμα στο 4′ (1-0).


Από εκεί και πέρα, οι φίλοι της Μπάγερν απόλαυσαν θέαμα. Το κοντέρ, δεν «έγραψε» πολλά στο πρώτο 45λεπτο, με τον Μπόατενγκ να κάνει το 2-0 στο 34′ μετά από ασίστ του Λεβαντόφσκι που δέκα λεπτά νωρίτερα είχε σημαδέψει το δοκάρι της εστίας του Πιάτοφ.


Το… πάρτι φούντωσε για τα καλά με το «καλησπέρα» στο δεύτερο μέρος. Ο Αλάμπα σέρβιρε στον Ριμπερί για το 3-0 στο 49′ ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Τόμας Μίλερ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 4-0.


Το γερμανικό… τανκς συνέχισε απτόητο, με τον Μπάντστουμπερ να παίρνει σειρά για το 5-0 στο 63ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Αλάμπα.


Σε όλο αυτό το διάστημα οι παίκτες του Λουτσέσκου παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι, με την ψυχολογία τους να έχει πέσει στο ναδίρ, έρμαια στις ορέξεις των παικτών της Μπάγερν.


Το 6-0 ήρθε από τον Λεβαντόφσκι στο 75′ ενώ εκεί που φαινόταν πως όλοι είναι συμβιβασμένοι με το σκορ, ήρθε ο Γκέτσε να προσθέσει κι αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, υπογράφοντας την πιο βαριά ευρωπαϊκή ήττα της Σαχτάρ με δικό του γκολ για το 7-0 στο 87′.


Μοναδικό αρνητικό μέσα στη γερμανική πανδαισία, ήταν ο τραυματισμός του Ρόμπεν στο 19′, γεγονός που οδήγησε τον Πεπ Γκουαρδιόλα σε αναγκαστική αλλαγή με τον Ρόντε.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


Μπάγερν Μονάχου (Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Αλάμπα, Μπάντστουμπερ (Ντάντε 67′), Μπόατενγκ, Ραφίνια, Σβάινσταϊγκερ, Ριμπερί (Μπερνάτ 59′), Μίλερ, Γκέτσε, Ρόμπεν (Ρόντε 19′), Λεβνατόφσκι


Σαχτάρ Ντόνετσκ (Λουτσέσκου): Πιάτοφ, Σέβτσουκ, Ρακίτσκι, Κούτσερ, Σρνα, Κόστα (Γουέλινγκτον 79′), Στεπανένκο, Φρεντ, Τάισον (Κρίβτσοφ 9′), Τεϊσέιρα (Ιλσίνιο 70′), Αντριάνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.