Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Μόναχο στις 13 Μαρτίου άφησαν Λίβερπουλ και Μπάγερν, μετά το 0-0 στο "Άνφιλντ". Κλειστό ματς, με λίγες καλές στιγμές στις δυο εστίες, χωρίς ρίσκο η τακτική προσέγγιση για Κλοπ και Κόβατς.

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Μόναχο στις 13 Μαρτίου άφησαν Λίβερπουλ και Μπάγερν, μετά το 0-0 στο “Άνφιλντ”. Κλειστό ματς, με λίγες καλές στιγμές στις δυο εστίες, χωρίς ρίσκο η τακτική προσέγγιση για Κλοπ και Κόβατς.

Μείον στο Λίβερπουλ (απόδοση, κλασικές  ευκαιρίες, ρυθμός) και για τους δυο μεγάλους αντιπάλους, θα κάνουν τα-μείον στη ρεβάνς.

Κλειστό ματς στην εκκίνηση, με τη Λίβερπουλ να βρίσκει ρυθμό και να απειλεί με Μανέ, Φιρμίνο τη Μπάγερν, χωρίς πάντως την κλασική ευκαιρία και για τις δυο ομάδες, σε πολύ προσεκτικό τακτικά πρώτο μέρος στο Άνφιλντ.

Ίδια εικόνα και μετά το 45′, με τη Μπάγερν να προσέχει την άμυνά της και να αφήνει στη Λίβερπουλ την πρωτοβουλία των κινήσεων. Φλύαρη η ομάδα του Κλοπ δεν είχε φάση στην εστία του Νόιερ, μέχρι το 84′ και την κεφαλιά του Μανέ.


Λιβερπουλ: (4-3-3):
Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαμπίνιο, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Κεϊτά (Μίλνερ 76′), Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο (Οριζί 76′), Μανέ


Μπάγερν: (4-2-3-1):
Νόιερ, Κίμικ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Τιάγκο, Χάβι Μαρτίνεθ, Γκνάμπρι (Ραφίνια 91′), Χάμες (Σάντσες 88′), Κομάν (Ριμπερί 82′), Λεβαντόβσκι