Με Μέσι η… απόδραση και η πρωτιά

Δεν αποτελεί είδηση πλέον πως ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε και οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε ακόμα μία νίκη. Ο Αργεντινός έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα στο 0-2 των Καταλανών στην έδρα της Σέλτικ.

Δεν αποτελεί είδηση πλέον πως ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε και οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε ακόμα μία νίκη. Ο Αργεντινός έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα στο 0-2 των Καταλανών στην έδρα της Σέλτικ. Με το τρίποντο αυτό και σε συνδυασμό την ισοπαλία της Σίτι στη Γερμανία κόντρα στην Γκλάντμπαχ ξεκαθάρισε και ο όμιλος. Το σύνολο του Λουίς Ενρίκε εξασφάλισε την πρώτη θέση, αφήνοντας στη δεύτερη την ομάδα του Μάντσεστερ, ενώ η Μπορούσια θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μέσι είχε κέφια από την αρχή του αγώνα, καθώς στο 16′ και στο 19′ είχε ευκαιρίες για το 0-1. Τελικά η τρίτη προσπάθεια ήταν και η… φαρμακερή. Μετά από ωραία μπαλιά του Νεϊμάρ ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Γκόρντον και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού του σκορ. Ο τελευταίος ήταν ο λόγος για τον οποίο οι “Μπλαουγκράνα” δεν πήγαν στα αποδυτήρια με δύο γκολ διαφορά. Συγκεκριμένα στο 41′ πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση στην κοντινή κεφαλιά του Σουάρες.

Η Σέλτικ σε όλο το πρώτο μέρος είχε μόλις μία τελική, αλλά στην “επανάληψη” έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον ΜακΓκρέγκορ στο 49′ και τον Ντεμπελέ στο 53′. Αυτές οι ευκαιρίες “ξύπνησαν” τους φιλοξενούμενους και στο επόμενο λεπτό ο Σουάρες πήρε έξυπνα το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ και πάλι ο Μέσι.

Για λίγα λεπτά το ενδιαφέρον είχε επικεντρωθεί στις μονομαχίες των Νεϊμάρ, Λούστινγκ. Οι δυο τους φλέρταραν με την αποβολή, αλλά τη γλίτωσαν. Ο ρυθμός έπεσε, αλλά δύο φορές που ο Μέσι πάτησε το… τούρμπο, η Μπαρτσελόνα άγγιξε το 3-0. Στο 67′ ο Αργεντινός απέτυχε να ολοκληρώσει το χατ τρικ, ενώ στο 83′ ο Σουάρες “σημάδεψε” το αριστερό δοκάρι.

Το 2-0 εξασφάλισε την πρωτιά στην Μπαρτσελόνα και μηδένισε τις ελπίδες της Σέλτικ για το Γιουρόπα Λιγκ…

ΣΕΛΤΙΚ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Σιμούνοβιτς, Σβιατσένκο, Ισαγκίρε, Άρμστρονγκ, Μπράουν, Ρόγκιτς (64΄ Μπιτόν), ΜακΓκρέγκορ (72΄ Ρόμπερτς), Σινκλέρ (46΄ Φόρεστ), Μουσά Ντεμπελέ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:
Τερ Στέγκεν, Σέρζι Ρομπέρτο, Πικέ (72΄ Μάρλον), Μαστσεράνο, Ζόρντι Άλμπα (66΄ Ντιν), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Αντρέ Γκόμες, Μέσι, Νεϊμάρ (77΄ Τουράν), Λουίς Σουάρες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.