Γλίτωσε τα χειρότερα η Τσεχία

Χάρη σε γκολ της «χρυσής αλλαγής» Βάτσλαβ Πιλάρ στο 90', η Τσεχία ισοφάρισε σε 1-1 τη Λετονία και ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση του 1ου προκριματικού ομίλου.

Χάρη σε γκολ της «χρυσής αλλαγής» Βάτσλαβ Πιλάρ στο 90′, η Τσεχία ισοφάρισε σε 1-1 τη Λετονία και ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση του 1ου προκριματικού ομίλου.

Η ομάδα του Πάβελ Βρμπα έχει 13 πόντους, έναν περισσότερο από την Ισλανδία μετά την πρώτη της απώλεια πόντων στο γκρουπ, ενώ οι Λετονοί παρέμειναν στην πέμπτη θέση χωρίς νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι με πολύ καλή τακτική και πειθαρχία δυσκόλεψαν τους Τσέχους στο «Στάντιον Έντεν» της Πράγας και μάλιστα στο ημίωρο κατάφεραν να σκοράρουν σε μία αντεπίθεση με τον Βισνάκοφς.

Ο Βρμπα έκανε αλλαγές νωρίς στο β’ μέρος, ρίχνοντας τους Πιλάρ και Νέτσιντ, αλλαγές που απέδωσαν εν μέρει. Στο 90′, ο Ντάριντα βρήκε ωραία τον Προχάτσκα, αλλά ο τερματοφύλακας των Λετονών Βάνινς απόκρουσε το σουτ του, για να έρθει ο Πιλάρ στο ριμπάουντ και να κάνει το 1-1.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη στις καθυστερήσεις, όμως ένα σουτ του Νέτσιντ που κατευθυνόταν προς τα δίχτυα αποκρούστηκε από τον …συμπαίκτη του Βάτσλαβ Κάντλετς, ο οποίος ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο

Τσεχία – Λετονία 1-1
Γκολ: 90′ Πιλάρ – 30′ Βισνάκοφς
ΤΣΕΧΙΑ (Βρμπα):
Τσεχ, Σελασιέ, Μ. Κάντλετς, Προχάτσκα, Λιμπέρσκι, Ντότσκαλ, Ροζίτσκι, Πλάσιλ (46′ Πιλάρ), Κρέιτσι (57′ Νέτσιντ), Ντάριντα, Λάφατα (81′ Β. Κάντλετς).
ΛΕΤΟΝΙΑ (Πάχαρς): Βάνινς, Μακσιμένκο, Ντούμπρα, Γκορκς, Φριεμάνις, Λάιζανς (66′ Ικάουνιεκς), Βισνάκοφς (82′ Φερτόφς), Ράκελς, Ταράσοφς, Ζιούζινς (87′ Ζιγκάγεφς), Σάμπαλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.