Ο Γουέιν Ρούνεϊ ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον και μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον και μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, για την αμερικανική περιοδεία και θα παραμείνει στην Αγγλία, προκειμένου να ολοκληρώσει τις προσεχείς ημέρες τα διαδικαστικά της μετεγγραφή του. 

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα από την ομάδα ξεκίνησε την καριέρα του. Ο έμπειρος επιθετικός είχε φορέσει τη φανέλα των «ζαχαρωτών» από το 1996 έως το 2004, όταν και μετεγγράφηκε στους «κόκκινους διαβόλους». Η Έβερτον αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Ρούνεϊ τις προσεχείς ημέρες. Ο Άγγλος επιθετικός φέρεται να απέρριψε προτάσεις από την Κίνα και τις ΗΠΑ, προκειμένου να επιστρέψει στην Έβερτον.