Μπλόκο στη Γλασκόβη

Σε ένα εκπληκτικό ματς η Σέλτικ ανάγκασε τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη της απώλεια βαθμών (3-3). Οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν τρεις φορές, αλλά το σύνολο του Γκουαρδιόλα είχε πάντα την απάντηση.

Σε ένα εκπληκτικό ματς η Σέλτικ ανάγκασε τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη της απώλεια βαθμών (3-3). Οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν τρεις φορές, αλλά το σύνολο του Γκουαρδιόλα είχε πάντα την απάντηση.

Η Σίτι ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, με πολλές τελικές και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Ομως, αυτά τα περιμέναμε και πριν το ματς. Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν η Σέλτικ να σκοράρει τόσες πολλές φορές και να έχει την ευκαιρία να σημειώσει και περισσότερα γκολ. Σίγουρα, λίγοι ήταν αυτοί που θα περίμεναν το σύνολο του Γκουαρδιόλα να στραβοπατήσει για πρώτη φορά φέτος σε αυτό το ματς.

Οι γηπεδούχοι με τη δύναμη και τον ενθουσιασμό της έδρας μπήκαν δυνατά και στα δύο ημίχρονα. Συγκεκριμένα ο Ντεμπελέ ήταν αυτός που “χτύπησε” σε αυτά τα σημεία. Αρχικά στο 3′ με κοντινή κεφαλιά αιφνιδίασε τη Σίτι και έγραψε το 1-0 για την ομάδα του, η οποία στα επόμενε λεπτά έφτασε δύο φορές κοντά στο 2-0. Τελικά η αντίδραση των Αγγλων δεν άργησε να έρθει και στο 11′ πανηγύρισαν το 1-1 με τον Φερναντίνιο να πλασάρει ωραία τον Γκόρντον μέσα από την περιοχή.

Η ευκαιρίες διαδεχόταν τη μία την άλλη και από τις δύο πλευρές, μέχρι το 20′ όταν ο Στέρλινγκ στην προσπάθεια του να κόψει τη σέντρα του Τίρνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του. Ωστόσο φρόντισε να εξιλεωθεί 29′ και με ωραία ατομική προσπάθεια έφερε ξανά το ματς στα ίσια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, με τον Ντεμπελέ (47′) να εκμεταλλεύεται το δώρο του Κολάροφ και να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στη Σέλτικ με έξοχο γυριστό σουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γκόρντον νίκησε το Νολίτο, αλλά ο τελευταίος πήρε το αίμα του πίσω στο 55′ όταν έγραψε το τελικό 3-3.

Στα υπόλοιπα λεπτά κυρίως η Σίτι είχε πολλές καλές στιγμές για να φτάσει σε τέταρτο γκολ, χωρίς να το καταφέρει. Ετσι ο Γκουαρδιόλα θα οδηγήσει την Σίτι απέναντι στη μεγάλη του αγάπη, την Μπαρτσελόνα, ευρισκόμενος στη δεύτερη θέση… 

ΣΕΛΤΙΚ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Κολό Τουρέ, Σβιατσένκο, Τιέρνι, Σκοτ Μπράουν, Μπιτόν (84΄ Γκρίφιθς), Ρόγκιτς (67΄ Αρμστρονγκ), Σινκλέρ, Φόρεστ (81΄ Ρόμπερτς), Ντεμπελέ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Μπράβο, Ζαμπαλέτα, Οταμέντι, Κολάροβ, Κλισί (73΄ Στόουνς), Φερναντίνιο, Γκιοντογάν, Νταβίντ Σίλβα, Στέρλινγκ, Νολίτο (76΄ Φερνάντο), Αγκουέρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.