Λεντέσμα: «Να κοιτάξουμε στα μάτια τη Θέλτα»

Ο Κριστιάν Λεντέσμα εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη τύπου που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο «Μπαλαΐδος» και μίλησε για το σημαντικό παιχνίδι με τη Θέλτα.

Ο Κριστιάν Λεντέσμα εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη τύπου που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο «Μπαλαΐδος» και μίλησε για το σημαντικό παιχνίδι με τη Θέλτα.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστιάν Λεντέσμα:
 
Τι χρειάζονται αυτά τα ματς για να πάρεις αποτέλεσμα;

“Πιστεύω ότι ο αυριανός αγώνας είναι πολύ δύσκολος, αλλά ίσως όχι δυσκολότερος από αυτόν με τον Άγιαξ. Θα πρέπει να βελτιώσουμε αυτά που δεν κάναμε στον πρώτο αγώνα με τον Αγιαξ προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Με την πρώτη ήττα που είχαμε στην Αθήνα δεν χάθηκε ο κόσμος, αλλά το σημαντικό να συνεχίσουμε τη δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο και ανεξάρτητα από το ματς με τον Άγιαξ το θέμα είναι να κάνουμε αυτό που πρέπει αύριο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Πόσο διαφορετικό είναι ένα παιχνίδι απέναντι με μία ισπανική ομάδα;

“Νομίζω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη Θέλτα και να την κοιτάξουμε στα μάτια, όπως προετοιμαστήκαμε μέσα στην εβδομάδα και πάνω απ’ όλα να είμαστε συμπαγείς και γρήγοροι στις αντιδράσεις και τις κινήσεις μας. 
Πρώτα απ’ όλα είναι  θέμα ηρεμίας. Ψυχραιμίας πιο σωστά. Και με τον Άγιαξ μετά το 1-1 ενώ είχαμε χρόνο να βελτιώσουμε τα πράγματα, χάσαμε τη ψυχραιμία μας και αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό για μας στο αυριανό ματς με τη Θέλτα”.

Ποιους από τους Λατινοαμερικάνους παίκτες της Θέλτα θεωρείς πιο επικίνδυνους;

“Απέδειξαν όλοι τους την αξία τους και δεν είναι ένας, δύο ή τρεις παίκτες αλλά η ομάδα πως παίζει. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, στηρίζεται στο σύνολο και δεν στηρίζεται μόνο στους Λατινοαμερικάνους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.