Μουρίνιο: «Να ξεφύγουμε από το αρνητικό κλίμα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπογράμμισε πως δε θα αφήσει τους παίκτες του να επηρεαστούν από το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί, μετά τη δεύτερη σερί ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπογράμμισε πως δε θα αφήσει τους παίκτες του να επηρεαστούν από το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί, μετά τη δεύτερη σερί ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε ψύχραιμος μετά την ήττα 1-0 από τη Φέγενορντ και δήλωσε πως δεν πετούσε στα σύννεφα και όταν η ομάδα του έτρεψε το νικηφόρο σερί στην αρχή της σεζόν.

Αρχικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Όταν κάναμε τις συνεχόμενες νίκες δεν ήμουν στο φεγγάρι. Δεν έλεγα ότι είμαστε ομάδα-φαινόμενο και ότι θα καταστρέψουμε κάθε αντίπαλο. Δεν πρόκειται να αφήσω τους παίκτες να βρίσκονται σε αυτό το αρνητικό κλίμα μόνο και μόνο επειδή χάσαμε δύο αγώνες στην σειρά».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε: «Αυτό που ξέρω είναι ότι την Κυριακή με την Γουότφορντ. Όμως είμαστε επαγγελματίες και δεν είναι δικαιολογία ότι παίζουμε μεσοβδόμαδα. Οι ποδοσφαιριστές είναι και εκείνοι επαγγελματίες και θα πρέπει να είναι σε κατάλληλη φυσική και νοητική κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.