Αγωνία για Ιμπάρμπο, Κουτρουμπή, μέσα ο Σαμπά! (video)

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Ιμπάρμπο και Κουτρουμπή στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, αφού ο Κολομβιανός επιθετικός συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο Κουτρουμπής προπονήθηκε ατομικά.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Ιμπάρμπο και Κουτρουμπή στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, αφού ο Κολομβιανός επιθετικός συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο Κουτρουμπής προπονήθηκε ατομικά.

Πάντως και οι δύο είναι στην αποστολή του Τριφυλλιού για το ματς της πρεμιέρας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, όπως και ο Κριστιάν Λεντέσμα ( προπονήθηκε κανονικά), ενώ η έκπληξη ακούει στο όνομα του Κρίστοφερ Σαμπά, καθώς ο Κονγκολέζος στόπερ συμπεριλήφθη για πρώτη φορά στην αποστολή των Πράσινων. 

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το σημαντικό παιχνίδι με τον Άγιαξ, βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέντο, Σαμπά, Κουλιμπαλί, Λούντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Λεντέσμα και Ρινάλντι, ενώ εκτός της 21μελούς αποστολής έμειναν οι Ρέις, Ευαγγέλου, Μαρινάκης και Χουχούμης.



Τα πλάνα του Στραματσόνι

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε στη συνέντευξη τύπου ότι δεν θα αλλάξει την τακτική που έχει επιλέξει για το παιχνίδι με τον Άγιαξ, επομένως οι Πράσινοι αναμένεται να αγωνιστούν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και το …ευρωπαϊκό σύστημα 3-4-2-1. 

Ο Στιλ θα είναι κάτω από τα γκολποστ, ενώ στην άμυνα “σίγουροι” είναι οι Μολέντο και Ιβανόφ. Αν ο Κουτρουμπής δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε δεν αποκλείεται η έκπληξη …Σαμπά, ενώ υπάρχει και η λύση του Μέστο. Στο δεξί άκρο της μεσοαμυντικής γραμμής θα αγωνιστεί ο Ιταλός (αν αλλάξει θέση, τότε ο Κουλιμπαλί θα πάρει φανέλα βασικού) και αριστερά ο Χουλτ, ενώ στο κέντρο Λεντέσμα και Ζέκα θα είναι το δίδυμο του Τριφυλλιού. Αριστερά αναμένεται να αγωνιστεί ο Γουακάσο, τη θέση του εξαιρετικά αμφίβολου Ιμπάρμπο διεκδικούν Λουντ και Εμποκού, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μάρκους Μπεργκ. 

Στο βίντεο του novasports.gr μπορείτε να δείτε πλάνα από την σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, αλλά και τη στιγμή της αποχώρησης του Βίκτορ Ιμπάρμπο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.