Ρότζερς: «Ασταμάτητος ο Σουάρες»

Ο Μπρένταν Ρότζερς υπογράμμισε πως ο Λουίς Σουάρες δε μαρκάρεται από κανέναν παίκτη και πως η αποστολή των αμυντικών της Σέλτικ θα είναι αρκετά δύσκολη.

Ο Μπρένταν Ρότζερς υπογράμμισε πως ο Λουίς Σουάρες δε μαρκάρεται από κανέναν παίκτη και πως η αποστολή των αμυντικών της Σέλτικ θα είναι αρκετά δύσκολη. Ο τεχνικός της σκοτσέζικης ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ουρουγουανό επιθετικό, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Λίβερπουλ.

Ο Ρότζερς υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Ο Σουάρες είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που μπορείς να αντιμετωπίσεις. Είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του για δύο χρόνια και ήταν φανταστικός. Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Ήρθε σε μια εκπληκτική ομάδα και κατάφερε να γίνει ακόμα καλύτερος. Η Μπαρτσελόνα δεν θα ήταν η ίδια ομάδα χωρίς αυτόν».

Και συμπλήρωσε: «Ακόμη και αν παρκάρουμε δυο πούλμαν μπροστά από την εστία μας, πάλι δεν θα καταφέρουμε να σταματήσουμε τον Σουάρες. Πόσω μάλλον όταν έχει δίπλα του, τους Μέσι και Νεϊμάρ. Οι τρεις τους αποτελούν ένα απίστευτο τρίο, ωστόσο, θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή, ο Σουάρες είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Είναι ένας από τους πιο κατάλληλους παίκτες για να συνεργαστείς μαζί του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.