Μουρίνιο: «Με Ράσφορντ κόντρα στη Φέγενορντ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προανήγγειλε τη χρησιμοποίηση του Μάρκους Ράσφορντ στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην αναμέτρηση με τη Φέγενορντ για το Europa League.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προανήγγειλε τη χρησιμοποίηση του Μάρκους Ράσφορντ στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην αναμέτρηση με τη Φέγενορντ για το Europa League. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως εμπιστεύεται απόλυτα τον νεαρό επιθετικό των «κόκκινων διαβόλων» και πως σκοπεύει να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα, υπογράμμισε πως υπολογίζει τον παίκτη κυρίως για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Μουρίνιο υπογράμμισε αρχικά: «Για μένα ο επόμενος σημαντικός αγώνας είναι εκείνος με την Φέγενορντ και (ο Ράσφορντ) θα παίξει. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Ξέρω πως το μέλλον θα είναι εκπληκτικό».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: «Είναι κυρίως Νο9, αν θες να τον βάλεις σε διαφορετική θέση, θα πρέπει να δουλέψεις πολύ, να τον βελτιώσεις, αλλά η προσωπικότητά του είναι εκεί. Συνήθως ο κόσμος κοιτά το ποδοσφαιρικό ταλέντο, αλλά η προσωπικότητα στο επίπεδό του είναι πολύ σημαντική και την περασμένη σεζόν μας την έδειξε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.