Μπαλοτέλι: «Μεγάλο λάθος η Λίβερπουλ»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα καταφέρει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο τους επόμενους μήνες, μέσω των εμφανίσεων στη Νις.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα καταφέρει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο τους επόμενους μήνες, μέσω των εμφανίσεων στη Νις. Ο Μπαλοτέλι συμπλήρωσε πως ήταν μεγάλο λάθος για την καριέρα του, η μετεγγραφή του στη Λίβερπουλ και προέβλεψε πως σε δυο-τρία χρόνια θα μπορέσει να διεκδικήσει τη «χρυσή μπάλα».

Χαρακτηριστικά, ο Ιταλός επιθετικός της γαλλικής ομάδας υπογράμμισε: «Δε νομίζω ότι είναι αργά, πρώτα πρέπει να καθιερωθώ και να προπονηθώ καλά. Μέσα σε δύο ή τρία χρόνια θα μπορώ να παλέψω και να πάρω τη Χρυσή Μπάλα. Η μεταγραφή μου στη Λίβερπουλ ήταν η χειρότερη απόφαση της ζωής μου. Εκτός των οπαδών οι οποίοι είναι φανταστικοί και μερικών παικτών με τους οποίους είχα εξαιρετική σχέση, σε επίπεδο συλλόγου δεν αισθάνθηκα καλά. Είχα δύο προπονητές, τον Ρότζερς και τον Κλοπ. Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που τους γνώρισα οι μέθοδοί τους και οι προσωπικότητές τους δεν μου προκάλεσαν εντύπωση, δεν ένιωσα καλά εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.