Ο Σλάβεν Μπίλιτς θεωρεί ότι ο προκάτοχός του στην Γουέστ Χαμ Σαμ Αλαρντάις θα πετύχει στην Εθνική Αγγλίας λόγω...σωματότυπου!

Ο Σλάβεν Μπίλιτς θεωρεί ότι ο προκάτοχός του στην Γουέστ Χαμ Σαμ Αλαρντάις θα πετύχει στην Εθνική Αγγλίας λόγω…σωματότυπου!

Ο νέος τεχνικός των «λιονταριών» είναι γνωστός ως «Big Sam» στην Αγγλία για το επιβλητικό του παρουσιαστικό, με τον τεχνικό της Γουέστ Χαμ να τονίζει στην Daily Mail μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι αυτό θα τον βοηθήσει στο έργο του!

«Οι παίκτες θα τον σέβονται. Είναι ένας μεγαλόσωμος άνδρας. Είναι ο ”Big Sam”. Τον βλέπεις στην τηλεόραση και γεμίζει την οθόνη. Προσπαθείς να δεις πίσω του τα ονόματα των χορηγών στο πάνελ. Που έχουν πάει; Δεν μπορείς να τα δεις!», είπε συγκεκριμένα ο Μπίλιτς, τονίζοντας πάντως ότι στην Μάντσεστερ Σίτι, ο …μικρόσωμος Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα έχει το αντίθετο πρόβλημα με τον Αλαρντάις:

«Ο Γκουαρδιόλα δεν είναι μεγαλόσωμος, αλλά δεν έχει σημασία. Είναι ο Γκουαρδιόλα και οι παίκτες θα τον ακούσουν. Αλλά το ίδιο θα γίνει και με τον Σαμ. Θα περάσει αυτό που θέλει γιατί είναι επιβλητικός. Είναι ένας τύπος που σε κάνει να τον προσέξεις».