Ο Βλάνταν Ίβιτς δίνει τις τελευταίες ημέρες μεγάλο βάρος στην τακτική του ΠΑΟΚ, θέλοντας να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του, για την επικείμενη ρεβάνς με τον Άγιαξ, στην Τούμπα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δίνει τις τελευταίες ημέρες μεγάλο βάρος στην τακτική του ΠΑΟΚ, θέλοντας να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του, για την επικείμενη ρεβάνς με τον Άγιαξ, στην Τούμπα. Ο Σέρβος τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να προσέξουν ιδιαίτερα τα αμυντικά τους καθήκοντα, καθώς ένα γκολ των Ολλανδών ίσως να αποδειχθεί καταστροφικό για τον «Δικέφαλο» του Βορρά. 

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» υπογραμμίζει στους παίκτες του, πως θα χρειαστεί υπομονή στο παιχνίδι τους, στην προσπάθεια που θα κάνουν να υπερασπιστούν την ισοπαλία 1-1, που πήραν στο πρώτο ματς της Ολλανδίας. Από εκεί και πέρα, δεν αναμένονται αλλαγές στο βασικό σχήμα του «Δικέφαλου» του Βορρά με τον Ίβιτς να ετοιμάζει την ίδια ενδεκάδα, η οποία είχε ξεκινήσει και στο ματς του Άμστερνταμ. Οι Κάνιας και Μπίσεσβαρ αναμένεται να βρεθούν στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.