Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει υποσχεθεί πριμ πρόκρισης στα play off του Champions League, στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, δίνοντάς τους ένα ακόμα κίνητρο, εν όψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ.

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει υποσχεθεί πριμ πρόκρισης στα play off του Champions League, στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, δίνοντάς τους ένα ακόμα κίνητρο, εν όψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα θέλουν τον μεγαλομέτοχο του «Δικέφαλου» του Βορρά να είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αν τελικά οι «ασπρόμαυροι» ξεπεράσουν το ολλανδικό εμπόδιο και προκριθούν στα play off του Champions League. 

Μια ενδεχόμενη πρόκριση, θα φέρει ακόμα πιο κοντά τον «Δικέφαλο» του Βορρά στους ομίλους της διοργάνωσης, κάτι που θα ωθήσει τη διοίκηση της ομάδας στο να τρέξει και τα υπόλοιπα μετεγγραφικά ζητήματα. Ο Βλάντα Ίβιτς έχει επικεντρώσει την προσοχή του στον επαναληπτικό με τον «Αίαντα», καταστρώνοντας τα πλάνα του για το ματς της Τετάρτης, την ίδια στιγμή που ο Λούμπος Μίχελ συνεχίζει τις επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, για την κορυφή της επίθεσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να «κλείσει» τον εκλεκτό για την γραμμή κρούσης και θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα της Τετάρτης, προκειμένου να ενεργοποιήσει τη συμφωνία. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ φέρεται διατεθειμένος να δαπανήσει περισσότερα χρήματα για την απόκτηση επιθετικού, ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού, θα στραφεί σε φθηνότερες λύσεις.