Με τρεις στόπερ και πίστη στην πρόκριση

Ο Αντρέα Στραματσιόνι θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό και στη Σουηδία με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα και στη ρεβάνς με τη ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό και στη Σουηδία με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα και στη ρεβάνς με τη ΑΙΚ Στοκχόλμης. Ο Ιταλός τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να προσέξουν ιδιαίτερα τα αμυντικά τους καθήκοντα, καθώς θεωρεί πως αυτό θα είναι το «κλειδί» της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Ο προπονητής των «πράσινων» δουλεύει τις τελευταίες ημέρες πάνω στον τομέα της τακτικής και θέλει να διορθώσει μερικά πράγματα, τα οποία δε λειτούργησαν σωστά στο συγκεκριμένο σύστημα, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Ο Νίκλας Χουλτ τέθηκε στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού, όπως αναμένεται να γίνει και με τον Ολιβιέ Μπουμάλ. Αντιθέτως, δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή των «πράσινων» για τον αγώνα της Πέμπτης, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, λόγω τραυματισμού. Η προετοιμασία των «πράσινων» θα συνεχιστεί την Τρίτη, με την τεχνική ηγεσία να καταστρώνει τα τελευταία πλάνα της για την αναμέτρηση. Σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα δεν αναμένονται και ουσιαστικά παραμένει ανοιχτή μια θέση. Οι Βιγιαφάνες και Γουακάσο διεκδικούν μια θέση στο βασικό σχήμα, με τους υπόλοιπους να είναι αυτοί που ξεκίνησαν τον πρώτο αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.