Να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στη ρεβάνς με τον Άγιαξ, θέλει από τον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς και για αυτό τον λόγο έχει δώσει μεγάλο βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στη ρεβάνς με τον Άγιαξ, θέλει από τον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς και για αυτό τον λόγο έχει δώσει μεγάλο βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σέρβος τεχνικός θεωρεί πως η άμυνα θα είναι αυτή που θα δώσει την πρόκριση στον «Δικέφαλο» του Βορρά στα play off του Champions League, μετά και το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης των δυο ομάδων στο Άμστερνταμ. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δουλεύει τις τελευταίες ημέρες στην τακτική και προσπαθεί να εφαρμόσει στις προπονήσεις και το πλάνο, που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες, του προκειμένου να πάρουν την πρόκριση. Ο 40χρονος προπονητής υπολογίζει στους Κάνιας και Μπίσεσβαρ, τους οποίους όμως αναμένεται να κρατήσει στον πάγκο.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Γλύκο στην εστία και τους Κρέσπο και Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας. Οι Λέοβατς και Μάτος θα είναι οι δυο μπακ, με τους Χαρίση, Τσίμιροτ και Σάκχοφ να αγωνίζονται ως κεντρικοί μέσοι. Οι Κάμπος, Ροντρίγκες και Αθανασιάδης θα αγωνιστούν στην επίθεση των «ασπρόμαυρων».