Δεν αλλάζει τακτική ο Στραματσιόνι

Ο Αντρέα Στραματσιόνι φέρεται διατεθειμένος να καθιερώσει στον Παναθηναϊκό το σύστημα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς και αυτό αναμένεται να χρησιμοποιήσει και στη ρεβάνς της Σουηδίας, απέναντι στην ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι φέρεται διατεθειμένος να καθιερώσει στον Παναθηναϊκό το σύστημα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς και αυτό αναμένεται να χρησιμοποιήσει και στη ρεβάνς της Σουηδίας, απέναντι στην ΑΙΚ Στοκχόλμης. Ο Ιταλός τεχνικός είχε χρησιμοποιήσει το 3-5-2 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και θεωρεί πως με το ίδιο σύστημα, οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση μέσα στη Σουηδία. Ο προπονητής των «πράσινων» καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης, χωρίς να δείχνει διάθεση να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Ο Στιλ αναμένεται να καθίσει στην εστία των «πράσινων», με τους Μολέδο, Κουτρουμπή και Ιβάνοφ, να αποτελούν την τριάδα της άμυνας. Οι Χουλτ και Μέστο θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, με τους Λεντέσμα και Ζέκα να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσω. Ο Γουακάσο αναμένεται να πάρει θέσει πίσω από τους Μπεργκ και Ιμπάρμπο, οι οποίοι θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των «πράσινων».

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Βιγιαφάνες, αντί του Γουακάσο. Η προετοιμασία των «πράσινων» θα συνεχιστεί τη Δευτέρα το απόγευμα, με νέα προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου. Ο Στραματσιόνι θέλει από τους παίκτες του να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους, καθώς θα πρέπει να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.