Οι Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναμένεται να είναι έτοιμοι για την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, όμως θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα των «ασπρόμαυρων».

Οι Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναμένεται να είναι έτοιμοι για την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, όμως θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα των «ασπρόμαυρων». Ο 29χρονος μέσος συνεχίζει την μίνι προετοιμασία, που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος της προετοιμασίας και να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη ομάδα. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» του Βορρά επικρατεί αισιοδοξία, πως ο παίκτης θα μπορέσει να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο των «ασπρόμαυρων» στη ρεβάνς της Τούμπας και θα χρησιμοποιηθεί από τον Ίβιτς, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον «Αίαντα», εφόσον κριθεί αναγκαίο. Εκτός «μάχης» αναμένεται να τεθεί ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπωρεί και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τα play off της διοργάνωσης. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ φέρεται διατεθειμένος να στηριχθείς την ενδεκάδα, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Άγιαξ στο Άμεστερνταμ, θεωρώντας πως αυτοί είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.