Στραματσιόνι: «Από εμάς θα εξαρτηθεί η πρόκριση»

Ο Αντρέα Στραματσιόνι υπογράμμισε πως η πρόκριση του Παναθηναϊκού στα play off του Europa League θα εξαρτηθεί από τους ίδιους τους «πράσινους» και την ποιότητα που διαθέτουν.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι υπογράμμισε πως η πρόκριση του Παναθηναϊκού στα play off του Europa League θα εξαρτηθεί από τους ίδιους τους «πράσινους» και την ποιότητα που διαθέτουν. Ο 40χρονος τεχνικός επεσήμανε στους παίκτες του, πως οι Σουηδοί έχουν περισσότερα ματς στα πόδια τους και πως είναι αγωνιστικά πιο έτοιμοι από τους «πράσινους», υπογραμμίζοντας παράλληλα στους παίκτες του, πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. 

Χαρακτηριστικά, ο Στραματσιόνι τόνισε στους παίκτες του: «Έχουμε ποιότητα και το ξέρετε. Έχουμε δουλέψει για να είμαστε έτοιμοι σε δύο καθοριστικά ματς που θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε τη δύναμή μας. Από εμάς θα εξαρτηθεί η πρόκριση. Ο αντίπαλος έχει περισσότερα παιχνίδια, είναι πιο έτοιμος γι’ αυτό και πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασιστικοί. Στην έδρα μας πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να μην μπούμε σε καθεστώς πίεσης στη ρεβάνς. Δεν πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι εναντίον μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.