Με συγκρατημένη αισιοδοξία αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», με προορισμό το Άμστερνταμ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, στην αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», με προορισμό το Άμστερνταμ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, στην αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Οι «ασπρόμαυροι» αναχώρησαν χωρίς δηλώσεις, με τον Βλάνταν Ίβιτς να αφήει εκτός αποστολής τους Κάνιας, Περέιρα, Κάτσε, Βελλίδη και Βαρέλα να μένουν εκτός αποστολής. 

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συνοδεύουν οι Λούμπος Μίχελ και Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ στο πλευρό των «ασπρόμαυρων» αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλοι της ομάδας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Άμστερνταμ από την Ελλάδα και από γειτονικές χώρες της Ολλανδίας. 

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μπρκιτς, Μελίσσας, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τζιόλης, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης και Κουλούρης.