«Καθάρισε» στο δεύτερο ο ΑΠΟΕΛ

Το «εισιτήριο» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε ο ΑΠΟΕΛ που επικράτησε με 3-0 της Νιου Σεντς στη Λευκωσία. Μετά το 0-0 του πρώτου ματς, η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν «κόλλησε» και στο πρώτο ημίχρονο της ρεβάνς με τους Ουαλούς, αλλά... πάτησε γκάζι στο δεύτερο και εξασφάλισε την πρόκριση.

Το «εισιτήριο» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε ο ΑΠΟΕΛ που επικράτησε με 3-0 της Νιου Σεντς στη Λευκωσία. Μετά το 0-0 του πρώτου ματς, η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν «κόλλησε» και στο πρώτο ημίχρονο της ρεβάνς με τους Ουαλούς, αλλά… πάτησε γκάζι στο δεύτερο και εξασφάλισε την πρόκριση.

Ο Αλεξάνδρου στο 54′ άνοιξε το σκορ στο «ΓΣΠ» και ο Σωτηρίου στο 73′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, απομακρύνοντας το όποιο άγχος υπήρχε. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντε Βινσέντι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Καρλάο, Μάριο Σέρτζιο (85′ Μιλάνοφ), Ινιάκι Αστίθ, Νούνο Μοράις, Εφραίμ (77′ Αντρέα Ορλάντι), Βινίσιους (58′ Μπρεσάν), Ντε Βινσέντι, Αλεξάνδρου, Βάντερ, Σωτηρίου 

Νιου Σεντς (Κρεγκ Χάρισον): Π. Χάρισον, Σπέντερ, Μπέικερ, Μάριοτ, Ρόλινσον, Σίρτζεντ, Ράουτλετζ, Μπρόμπελ (90′ Πάρι), Μάλαν (86′ Ντρέιπερ), Τσίεσλεβιτς (79′ Σόντερς), Κάιγκλι 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.