Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι τόνισε ότι η Πορτογαλία έχει δείξει χαρακτήρα στο Euro και υποστήριξε ότι θα περάσει το «εμπόδιο» της Ουαλίας και θα προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι τόνισε ότι η Πορτογαλία έχει δείξει χαρακτήρα στο Euro και υποστήριξε ότι θα περάσει το «εμπόδιο» της Ουαλίας και θα προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ήταν στον πάγκο των Ιβήρων από το 2003 ως το 2008.

«Η Πορτογαλία έχει ξεπεράσει δυσκολίες, τέτοιες που ένας προπονητής δεν είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει, όπως στο τελευταίο παιχνίδι που δέχθηκε ένα γκολ στο ξεκίνημα, πολύ νωρίς. Όμως η Πορτογαλία κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Είναι έτοιμη να φτάσει στον τελικό.

Η Ουαλία δεν έχει μεγάλα αστέρια, αλλά παίζει ως ομάδα, οπότε θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είναι πιθανό η Πορτογαλία να φτάσει στον τελικό, επειδή παίζει πάντα καλύτερα με αντιπάλους με μεγαλύτερη ποιότητα. Αν περάσει την Ουαλία και θα πρέπει να παίξει με τη Γαλλία στον τελικό και τότε φυσικά θα υπάρξουν δυσκολίες», είπε ο Σκολάρι.