Οι Ιταλία και Γερμανία θα διασταυρώσουν τα ξίφη του στο Μπορντό και θέλουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας (22:00).

Οι Ιταλία και Γερμανία θα διασταυρώσουν τα ξίφη του στο Μπορντό και θέλουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας (22:00). Οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στην εκπληκτική παράδοση που έχουν κόντρα στους Γερμανούς, πανηγυρίζοντας μια ακόμα μεγάλη νίκη απέναντί τους σε μεγάλη διοργάνωση. 

Η «σκουάτρα ατσούρα» έχει οκτώ νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις με τη «νασιονάλμανσαφτ» σε μεγάλη διοργάνωση. Σε τέσσερα νοκ άουτ ματς, οι Ιταλοί έχουν ισάριθμες προκρίσεις. Οι Γερμανοί από την πλευρά τους, θέλουν να βάλουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί και με οδηγό την πρόσφατη φιλική αναμέτρηση των δυο ομάδων στο Μόναχο (4-1), θέλουν να πάρουν την πρόκριση. 

Ο Αντόνιο Κόντε δε θα έχει στη διάθεσή του τους Τιάγκο Μότα και Αντόνιο Καντρέβα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Από την άλλη πλευρά, η Γερμανία του Γιόακιμ Λεβ θα παραταχθεί χωρίς απουσίες. 

Οι πιθανές συνθέσεις:

Γερμανία (Λεβ): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Χέκτορ, Κεντίρα, Κρόος, Εζίλ, Μίλερ, Ντράξλερ, Γκόμεζ. 

Ιταλία (Κόντε): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Φλορέντσι, Στουράρο, Ντε Σίλιο, Παρόλο, Τζακερίνι, Έντερ, Πελέ.