Εξαιρετικό στην στρατηγική και την τακτική χαρακτήρισε ο Μάρκο Σίλβα τον Φερνάντο Σάντος.

Εξαιρετικό στην στρατηγική και την τακτική χαρακτήρισε ο Μάρκο Σίλβα τον Φερνάντο Σάντος. 

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, γράφοντας για λογαριασμό της πορτογαλικής εφημερίδας «Record», τη γνώμη του για την προημιτελική αναμέτρηση των Ιβήρων με την Πολωνία, προγραμματισμένη να γίνει στο Velodrome, σημείωσε τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ικανότητα του Σάντος στο στήσιμο αλλά και την κατεύθυνση της ομάδας.

«Στα παιχνίδια της φάσης των νοκ άουτ, παρατηρήσαμε ότι υπήρξε μεγάλη τακτική προσέγγιση. Στα προημιτελικά περιμένω αυτό να γίνει ακόμα πιο έντονο. Η Πολωνία θα μας δώσει την πρωτοβουλία. Θα προσπαθήσει να δώσει την μπάλα στην Πορτογαλία και να περιμένει. Σίγουρα η Πορτογαλία θα έχει περισσότερη κατοχή, θα κυκλοφορήσει την μπάλα, είναι κάτι που το θέλει νομίζω και η ίδια. Και φυσικά θα παίξει με οργανωμένες επιθέσεις, που θα ξεκινάνε από το χώρο του κέντρου» σημείωσε ο Μάρκο Σίλβα, που έφυγε την περασμένη εβδομάδα από τον Ολυμπιακό.

«Ο Σάντος είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, μεγάλος στην στρατηγική και την τακτική. Ξέρει να διαχειρίζεται παρόμοιες καταστάσεις. Η Πορτογαλία έχει καλύτερους παίκτες στην επίθεση και αυτό είναι κάτι που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο».