Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε υποστήριξε ότι δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του στην εθνική ομάδα της Ισπανίας μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Euro.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε υποστήριξε ότι δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του στην εθνική ομάδα της Ισπανίας μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Euro. Ο τεχνικός των “φούριας ρόχας” τόνισε ότι η ομάδα του πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά από τη μία δεν είχε τύχη και από την άλλη, η Ιταλία της έβαλε δύσκολα με την αγωνιστική της συμπεριφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Δεν είναι καλή στιγμή για μας. Χάσαμε και έχουμε αποκλειστεί, αλλά πρέπει να αποδεχθούμε την ήττα με τιμή. Είχαμε ένα δειλό πρώτο ημίχρονο και ήμασταν πιο επιθετικοί στο δεύτερο, αλλά χωρίς επιτυχία. Μας έβαλαν σε μεγάλο κίνδυνο με τη φυσική τους κατάσταση”. 

Για τις αλλαγές που έκανε:
“Δε βγήκαν, αν και έπαιξαν όλοι με την καλύτερη διάθεση. Παλέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν είχαμε τύχη”. 

Για την αλλαγή στην αλλαγή του Αντούριθ, ο οποίος είχε, πάντως, πρόβλημα τραυματισμού:
“Είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τον Πέδρο, ο οποίος είναι ένας γρήγορος παίκτης και είχε μια καλή ευκαιρία στο τέλος”.

Για το αν έφτασε το τέλος εποχής για την Ισπανία:
“Αυτή η ομάδα έχει τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο και θα συνεχίσει να δουλεύει”.

Για το μέλλον του:
“Θα μιλήσω με τον πρόεδρο. Δεν έχω μιλήσει στους παίκτες. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα μείνω ή όχι. Θα μιλήσω πρώτα στον Βιγιάρ”.