Ο Τζόρτζιο Κιελίνι υποστήριξε ότι η Ιταλία ήθελε περισσότερο τη νίκη-πρόκριση από την Ισπανία για διάφορους λόγους, ενώ τόνισε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή για την ομάδα του.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι υποστήριξε ότι η Ιταλία ήθελε περισσότερο τη νίκη-πρόκριση από την Ισπανία για διάφορους λόγους, ενώ τόνισε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή για την ομάδα του. Ο αμυντικός και σκόρερ του πρώτου γκολ των “ατζούρι” δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νέα μεστή εμφάνιση, που έφερε αυτόν και τους συμπαίκτες του στην προημιτελική φάση του Euro αντίπαλους με τη Γερμανία.

Οι δηλώσεις του:

“Είχαμε αρκετά πράγματα να αποδείξουμε και για να πάρουμε εκδίκηση. Το αξίζαμε και τελικά το κάναμε τόσο αγχωτικό στα τελευταία 15 λεπτά, αφού θα έπρεπε να το έχουμε τελειώσει πολύ νωρίτερα. Το θέλαμε περισσότερο.

Νομίζω το περιμέναμε επειδή τον Μάρτιο το φιλικό ήταν λίγο-πολύ σαν αυτό. Νιώθαμε καλά και θέλαμε να πάρουμε εκδίκηση μετά από αρκετά χρόνια που η Ισπανία είχε κυριαρχήσει. 

Αυτή είναι η αρχή. Θα το απολαύσουμε για τις επόμενες ώρες, αλλά θα το πάρουμε ένα-ένα παιχνίδι. Τώρα αρχίζουν τα καλά”.