Ο Σεσκ Φάμπρεγας υπογράμμισε πως η Ισπανία θέλει να καλή εμφάνιση κόντρας την Ιταλία, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Σεσκ Φάμπρεγας υπογράμμισε πως η Ισπανία θέλει να καλή εμφάνιση κόντρας την Ιταλία, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό και συμπλήρωσε πως δε επαναπαύεται κανένας στους «φούριας ρόχας» από τον τίτλο του φαβορί, που τους δίνει ο Αντόνιο Κόντε.

Αρχικά, ο Φάμπρεγας τόνισε: «Επικρατεί μια υγιέστατη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και τα πάμε καλά μεταξύ μας. Σκεφτόμαστε αποκλειστικά το ματς με την Ιταλία».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός μέσος συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να κάνουμε μία σπουδαία εμφάνιση αν θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Εκείνος ο τελικός ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος αγώνας στην ιστορία της Εθνικής Ισπανίας. Ήταν μια άνετη επικράτηση την οποία απολαύσαμε, όμως δεν θα είναι καθόλου έτσι».

Τέλος, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δήλωσε για τον τίτλο του φαβορί, που έχει η ομάδα του: «Δεν «τσιμπάω» όταν ακούω πως ο Κόντε λέει ότι θα μπούμε στο γήπεδο με τον τίτλο του φαβορί. Ξέρουν πώς να αιφνιδιάσουν κάθε αντίπαλο και είμαι σίγουρος ότι θα δοθεί μια σκληρή μάχη στον αγωνιστικό χώρο».