Απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη 1-0 της Αλβανίας επί της Ρουμανίας, εμφανίστηκε ο Τζιάνι Ντε Μπιάσι, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του έδωσαν χαρά στους συμπατριώτες τους.

Απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη 1-0 της Αλβανίας επί της Ρουμανίας, εμφανίστηκε ο Τζιάνι Ντε Μπιάσι, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του έδωσαν χαρά στους συμπατριώτες τους. Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στην ιστορική νίκη της ομάδας του, η οποία ήταν η πρώτη σε τελική φάση Euro, στην πρώτη συμμετοχή της και υπογράμμισε πως η ομάδα του αξίζει να προχωρήσει στην επόμενη φάση.

Αρχικά, ο Ντε Μπιάσι τόνισε: «Νομίζω πως δώσαμε τεράστια χαρά σε όλους τους Αλβανούς. Όχι μόνο σε όσους βρίσκονται στη χώρα, αλλά και όσους μας παρακολούθησαν από διάφορα σημεία σε όλο τον κόσμο. Είτε καταφέρουμε να προκριθούμε, είτε όχι, ο κόσμος θα είναι ικανοποιημένος με όσα καταφέραμε στη διοργάνωση. Σήμερα καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτό ήταν το στοιχείο που μας είχε λείψει στα προηγούμενα δύο ματς. Πρέπει να σκοράρεις για να πάρεις τη νίκη. Παίξαμε με καρδιά απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που δέχτηκε μόλις δύο γκολ στα προκριματικά. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι τόσο τακτικά, όσο και εγκεφαλικά».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτό είναι το στοιχείο που θέλουμε να κρατήσουμε και να εμφανίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να παραμείνουμε στη διοργάνωση. Έχουμε τις δυνατότητες να προκαλέσουμε προβλήματα. Νομίζω πως το αξίζουμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε τοπ ομάδες».