Στεναχωρημένος με την ισοπαλία 0-0 με την Αυστρία εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και υπογράμμισε πως η Πορτογαλία θα πρέπει να παραμείνει ενωμένη στη συνέχεια.

Στεναχωρημένος με την ισοπαλία 0-0 με την Αυστρία εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και υπογράμμισε πως η Πορτογαλία θα πρέπει να παραμείνει ενωμένη στη συνέχεια. Ο διεθνής επιθετικός τόνισε μέσω της σελίδας του στο Instagram πως μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει η εθνική ομάδα της χώρας του να φτάσει στην κορυφή.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Είμαι στενοχωρημένος για το αποτέλεσμα, αλλά ξέρω πως ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε να είμαστε στην κορυφή».

Το σχετικό ποστάρισμα:



Νωρίτερα είχε δηλώσει για την εμφάνισή του στο συγκεκριμένο ματς: «Είμαι περήφανος για τις 128 συμμετοχές μου, αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος που ήθελα να κάνω αυτό το ρεκόρ. Θέλαμε τη νίκη και δεν την πήραμε. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, έχασα κι εγώ αρκετές, όπως και το πέναλτι. Πάμε τώρα στον επόμενο αγώνα να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη και την πρόκριση. Αν νικήσουμε θα περάσουμε σίγουρα. Η κακοδαιμονία δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα».