Ο Νολίτο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του από τη συμμετοχή τους το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και υπογράμμισε πως θα έχει να λέει πως υπήρξε συμπαίκτης του Αντρές Ινιέστα.

Ο Νολίτο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του από τη συμμετοχή τους το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και υπογράμμισε πως θα έχει να λέει πως υπήρξε συμπαίκτης του Αντρές Ινιέστα. Ο 29χρονος επιθετικός υπογράμμισε πως είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Ισπανίας και πως δεν ασχολείται με τα σενάρια, σχετικά με τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Νολίτο τόνισε αρχικά: «Είναι όλοι τους στο υψηλότερο επίπεδο. Σε 30 χρόνια θα μπορώ να λέω ότι έχω παίξει με τον Ινιέστα. Είναι ο καλύτερος σε αυτή την θέση».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός επιθετικός δήλωσε για το μέλλον του: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω συμβόλαιο με την Θέλτα και αυτή την στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην εθνική ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιθετική αφλογιστία των φουνταριστών της Ισπανίας: «Να έχετε πίστη. Κάποιες μέρες θα σκοράρουμε περισσότερο, άλλες λιγότερο. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τη νίκη».