Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν ξεχνάω το παρελθόν μου»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπογράμμισε πως δεν ξεχνάει το παρελθόν του και πως θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο για τη Σουηδία, στο επικείμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπογράμμισε πως δεν ξεχνάει το παρελθόν του και πως θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο για τη Σουηδία, στο επικείμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας. Ο 35χρονος επιθετικός ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα, καθώς μπορεί να ζήσει με τα λεφτά που έχει μαζέψει ήδη στην καριέρα του.

Αρχικά, ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: «Δεν ξεχνάω ποτέ από που ξεκίνησα… Όλοι πρέπει να θυμούνται και να τιμούν το background που έχουν… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους ανθρώπους που συνάντησα στη ζωή μου και την πορεία μου. Έπρεπε να γκρεμίσω πολλούς τοίχους Χαίρομαι που εκπροσωπώ τη Σουηδία και προσπαθώ να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο για να δείξω ότι μπορούν ν’ ανοίξουν οι πόρτες αν το θέλουμε και το προσπαθούμε συνεχώς. Δεν ήταν εύκολο ούτε για εμένα, αλλά θέλω να δείξω σε όλους και κυρίως τους μετανάστες, όπως ήταν και η οικογένειά μου, ότι μπορείς να παλέψεις. Από μικρός εγώ δεν ζήτησα βοήθεια. Το πάλευα μόνος μου. Έτσι γίνεσαι πιο σκληρός και καλύτερος και μαθαίνεις να πατάς στα πόδια σου και να έχεις σιγουριά στον εαυτό σου. Δεν περιμένεις, δεν ζητάς, αρπάζεις την ευκαιρία και ό,τι σου αξίζει». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τους μελλοντικούς του στόχους: «Και τώρα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, έχω να φάω και για σήμερα και για πάντα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν το κάνω για το οικονομικό. Το κάνω γιατί το θέλω».

Τέλος, αναφέρθηκε και για τη μόδα στον χώρο του ποδοσφαίρου: «Όταν μιλάμε για μόδα, ο Μπέκαμ είναι ο κορυφαίος. Δεν υπάρχει άλλος. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν στη βιτρίνα ενός καταστήματος ένα καλό ρούχο, πηγαίνουν να το αγοράσουν, το φορούν και νομίζουν ότι ξαφνικά είναι μέσα στη μόδα και είναι ωραίοι. Εγώ δεν το κάνω έτσι. Θα πάρω κάτι μονάχα αν μου αρέσει. Όχι αν πηγαίνει με… το παντελόνι ή τα παπούτσια. Αν το θέλω εγώ και μου αρέσει, τέλος. Στο ποδόσφαιρο, είτε είσαι πραγματικός ποδοσφαιριστής, είτε είσαι απλά… μόδα. Δεν χρειάζεται να προσποιηθείς…». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.