Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα εν' όψει της συμμετοχής της στο Euro, τονίζοντας όμως ότι δεν γνωρίζει ακόμα αν θα παρευρεθεί σε κάποιο από τα παιχνίδια της στα γήπεδα της Γαλλίας.

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα εν’ όψει της συμμετοχής της στο Euro, τονίζοντας όμως ότι δεν γνωρίζει ακόμα αν θα παρευρεθεί σε κάποιο από τα παιχνίδια της στα γήπεδα της Γαλλίας.

«Δεν έχω σχέδια ακόμα για να βρεθώ σε κάποιο παιχνίδι. Ελπίζω να παρακολουθήσω όσα πιο πολλά ματς μπορώ», είπε η Μέρκελ, η οποία σίγουρα δεν θα είναι στην πρεμιέρα των Γερμανών απέναντι στην Ουκρανία την επόμενη Κυριακή στην Λιλ, μια και θα πετάει με προορισμό την Κίνα. Ωστόσο, εξέφρασε την σιγουριά της για μία καλή πορεία της ομάδας του Γιόακιμ Λεβ:

«Σίγουρα η ομάδα έχει κίνητρο, θα παίξει ξανά ομαδικά και θα δείξει τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Γερμανία αυτό που είναι σήμερα. Διαφορετικότητα, ενότητα, ανοχή και σεβασμός. Ξέρω ότι υπάρχει επιθυμία να δείξουμε στους οπαδούς μία όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα».

Τέλος, η Μέρκελ ευχήθηκε να βρεθεί και πάλι στα αποδυτήρια των νικητών για να φωτογραφηθεί με τους διεθνείς και το τρόπαιο, όπως είχε κάνει πριν δύο χρόνια στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Το να μοιράζομαι αυτή τη στιγμή με την ομάδα ήταν κάτι ιδιαίτερο», κατέληξε η Μέρκελ.