Αρνητικά απάντησε η Μίλαν σε πρόταση της Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Κάρλος Μπάκα, με τον ατζέντη του παίκτη να λέει πως η ιταλική ομάδα δεν είναι ευχαριστημένη με τα 19 εκατομμύρια ευρώ που προσέφεραν τα << σφυριά>> για την απόκτησή του.

Αρνητικά απάντησε η Μίλαν σε πρόταση της Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Κάρλος Μπάκα,  με τον ατζέντη του παίκτη να λέει πως η ιταλική ομάδα δεν είναι ευχαριστημένη με τα 19 εκατομμύρια ευρώ που προσέφεραν τα << σφυριά>> για την απόκτησή του.

Ο Κολομβιανός σταρ μεταγράφηκε μόλις πέρυσι στους <<ροσονέρι>> έχοντας πετύχει 28 τέρματα με τη φανέλα της Σεβίλλης,  κατάφερε να πετύχει και φέτος άλλα 20 με τη φανέλα της Μίλαν, προσελκύοντας έτσι το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας. 

Ο ατζέντης του επιθετικού τόνισε, πως η απάντηση στην πρόταση ήταν αρνητική και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιμένουν.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν η Γουέστ Χαμ θα ανεβάσει την προσφορά της για τον παίκτη, με τους <<ροσονέρι>> να είναι πρόθυμοι να τον πουλήσουν, ωστόσο στη σωστή τιμή διότι δύσκολα θα αφήσουν να φύγει ο τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος και πρώτος σκόρερ της ομάδας σε μια σχετικά τόσο μικρή τιμή.