Ανοικτός στο ενδεχόμενο επιστροφής στον πάγκο της Έβερτον δηλώνει ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Ανοικτός στο ενδεχόμενο επιστροφής στον πάγκο της Έβερτον δηλώνει ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός, ήταν για 11 χρόνια στο «Γκούντισον Παρκ» μέχρι το 2013 όπου μετακόμισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απ’ όπου απολύθηκε πριν συμπληρώνει καν έναν χρόνο και στη συνέχεια είχε ένα αποτυχημένο πέρασμα από την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Πλέον είναι έξι μήνες χωρίς δουλειά και όπως δήλωσε στους Times, δεν θα είχε αντίρρηση να γίνει ο διάδοχος του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην παλιά του ομάδα υπό κάποιες προϋποθέσεις.

«Έχω πει ότι θα ενδιαφερόμουν να αναλάβω μία συναρπαστική πρόκληση. Όταν ανέλαβα την Έβερτον πέρασα 11 επιτυχημένα χρόνια, όπου έπρεπε να χτίσουμε κάποια πράγματα από την αρχή. Τώρα η ομάδα πρέπει να το κάνει ξανά. Αν μου δοθεί η ευκαιρία, έχω αποδείξει ότι μπορώ να ξαναχτίσω μία ομάδα και ανυπομονώ να το ξανακάνω», είπε ο Μόγιες.

Πάντως σύμφωνα με τους μπουκ στην Αγγλία, πρώτο φαβορί για τον διάδοχο του Μαρτίνεθ είναι ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Άγιαξ Φρανκ Ντε Μπουρ, ενώ ο έτερος υποψήφιος Ρόναλντ Κούμαν, δήλωσε ότι θα τιμήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στην Σαουθάμπτον.