Κλοπ: «Να έρθουν όσοι έχουν εισιτήριο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισε πως στη Βασιλεία θα πρέπει να ταξιδέψουν μόνο όσοι φίλαθλοι της Λίβερπουλ έχουν εισιτήριο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισε πως στη Βασιλεία θα πρέπει να ταξιδέψουν μόνο όσοι φίλαθλοι της Λίβερπουλ έχουν εισιτήριο. Ο Γερμανός τεχνικός προσπάθησε να ανασκευάσει τα όσα είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες, όταν ζητούσε να βρεθούν στην Ελβετία εκατό χιλιάδες φίλαθλοι των «κόκκινων» προκειμένου να ενισχύσουν τν ομάδα του. 

Ο Κλοπ τόνισε χαρακτηριστικά: «Κάλεσα όλους τους φιλάθλους της Λίβερπουλ στην Βασιλεία και για να είμαι ειλικρινής, αυτό δεν ήταν και πολύ έξυπνο από μέρους μου. Είναι μια όμορφη πόλη, αλλά δεν είναι έτοιμη για εμάς. Ήταν λάθος μου. Οπότε θα πρέπει να πάρω πίσω την πρόσκλησή μου και να παρακαλέσω να παραβρεθούν μόνο όσοι έχουν εισιτήριο για τον αγώνα. Αν δεν μπορείτε να είστε εκεί, μείνετε στο σπίτι ή ελάτε στο Λίβερπουλ και παρακολουθήστε το παιχνίδι με τους φίλους σας. Μετά ας κάνουμε ένα πάρτι όλοι μαζί».

Η Λίβερπουλ θα πάρει 10.236 εισιτήρια, από τα οποία τα 9.000 θα διατεθούν στους φιλάθλους της ομάδας και τα υπόλοιπα θα πάνε σε χορηγούς. Όπως υπογράμμισε η διοίκηση των «κόκκινων» προτεραιότητα έχουν όσοι είναι κάτοχοι διαρκείας και όσοι από αυτούς έχουν ταξιδέψει σε τουλάχιστον ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς της εφετινής σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.