Λόβρεν: «Ακόμα καλύτερο και από τη Ντόρτμουντ»!

Ο Ντέγιαν Λόβρεν δήλωσε ότι η ατμόσφαιρα του «Άνφιλντ» οδήγησε την Λίβερπουλ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με το 3-0 κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν δήλωσε ότι η ατμόσφαιρα του «Άνφιλντ» οδήγησε την Λίβερπουλ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με το 3-0 κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Οι «ρεντς» του Γιούργκεν Κλοπ πήραν το εισιτήριο για τη Βασιλεία, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Σεβίλλη, ανατρέποντας το εις βάρος τους 0-1 από τον πρώτο ημιτελικό.

Ο Κροάτης αμυντικός, τόνισε ότι το «καυτό» κλίμα στην έδρα της ομάδας του έδωσε ώθηση στους παίκτες, χαρακτηρίζοντας την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη και από τον προημιτελικό με την Ντόρτμουντ, όπου η Λίβερπουλ είχε επικρατήσει 4-3 με γκολ του ίδιου στις καθυστερήσεις.

«Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι και νομίζω ότι όλοι το απόλαυσαν. Δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά το πιστέψαμε από την αρχή. Όλα είναι πιθανά εδώ στο ”Άνφιλντ”, είναι δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να περιμένει κάτι . Ο 12ος παίκτης μας βοήθησε, η ατμόσφαιρα ήταν ακόμα καλύτερη από το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ», είπε ο Κροάτης και πρόσθεσε:

«Θα έλεγα ότι κάναμε περίπου το τέλειο παιχνίδι. Ήμασταν συνεχώς στην επίθεση και το αξίζαμε. Η Βιγιαρεάλ δεν είναι τυχαία τέταρτη στην Ισπανία, έχει ποιοτικούς παίκτες, όπως κι εμείς. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στα ματς πρωταθλήματος που απομένουν πριν τον τελικό και ελπίζουμε να φτάσουμε εκεί χωρίς τραυματισμούς για να έχουμε πλήρη ομάδα στη Βασιλεία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.