Κλοπ, Κλοπ, Κλοπ…

Με τρία γκολ, 3-0 τη Βιγιαρεάλ, η Λίβερπουλ προκρίθηκε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και το «Άνφιλντ» υποκλίθηκε στο φινάλε του αγώνα στον Γιούργκεν Κλοπ και το δημιούργημά του.

Με τρία γκολ, 3-0 τη Βιγιαρεάλ, η Λίβερπουλ προκρίθηκε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και το «Άνφιλντ» υποκλίθηκε στο φινάλε του αγώνα στον Γιούργκεν Κλοπ και το δημιούργημά του. Οι «κόκκινοι» ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 από το πρώτο ματς και στις 18 Μαΐου στη Βασιλεία έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έναν ευρωπαϊκό τίτλο μετά από χρόνια, αλλά και την παρουσία τους στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τα πρώτα λεπτά οι Άγγλοι «έπιασαν από τον λαιμό» τους φιλοξενούμενους και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7′ με αυτογκόλ του Σοριάνο. Έψαξε χωρίς επιτυχία το δεύτερο γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά από την άλλη, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά καθόλου από τους Ισπανούς.

Αυτοί φάνηκε να ξεκινούν καλύτερα στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Οι διάδρομοι για την εστία του Μινιολέ, ωστόσο, ήταν καλά κλειστοί και η Λίβερπουλ αφού άντεξε στην όποια αγωνιστική άνοδο της Βιγιαρεάλ, βρήκε τον τρόπο να «κλειδώσει» τη νίκη και την πρόκριση.

Ο Στάριτζ στο 63′ ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό πλασέ και παρά την προσπάθεια του Αρεολά. Το ματς κρίθηκε εν πολλοίς στο 71′, όταν ο Ρουίθ αποβλήθηκε δικαιολογημένα με δεύτερη κίτρινη. 

Κι αφού ο διαιτητής… έκλεισε τα μάτια στο 77′ σε σπρώξιμο του Μορένο στον Σουάρεθ στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Λαλάνα στο 81′ μετά από στραβοκλωτσιά του Στάριτζ δε δυσκολεύτηκε από απόσταση αναπνοής να «γράψει» το 3-0 και να τελειώσει τα πάντα στυο «Άνφιλντ».

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Τουρέ, Λόβρεν, Κλάιν, Μορένο, Μίλνερ, Λαλάνα, Κουτίνιο (82′ Άλεν), Τσαν, Στάριτζ (90’+2′ Λούκας), Φιρμίνο (89′ Μπεντέκε)

Βιγιαρεάλ (Μαρθελίνο): Αρεολά, Γκασπάρ, Μουσάκιο, Ρουίθ, Κόστα, Ντος Σάντος (73’ Μπονέρα), Σοριάνο, Πίνα (60’ Τριγέρος), Σουάρεθ, Σολδάδο (69′ Αντριάν), Μπακαμπού 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.