Οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια μεταξύ τους “μονομαχία” για την απόκτηση του Τζον Στόουνς από την Έβερτον.

Οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια μεταξύ τους “μονομαχία” για την απόκτηση του Τζον Στόουνς από την Έβερτον. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και των δυο αγγλικών ομάδων, με τη διοίκηση των “ζαχαρωτών” να έχει ξεκαθαρίσει πως θα αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει, μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά. 

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του νεαρού παίκτη, με τη διοίκηση των “πολιτών” να ετοιμάζει σχετική πρόταση προς την Έβερτον. Θετικός είναι και ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε το όνομα του παίκτης της Έβερτον στη μετεγγραφική του λίστα και όταν βρίσκονταν στον πάγκο της Τσέλσι, όμως τότε η πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, που είχαν καταθέσει οι “μπλε” δεν είχε γίνει αποδεκτή. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η τιμή πώλησης του Στόουνς ξεκινάει στα 65 εκατομμύρια ευρώ.